Brugeroplysning

Det ikon, du har klikket på, vises, når reklamer er leveret til dig baseret på interesse og baseret på den måde, du søger rundt på internettet. nugg.ad viser ingen reklamer. Nugg.ad arbejder sammen med internetsider og leverer en teknologi, der gør det muligt at afvikle interessebaseret annoncering. nugg.ad anvender statistik og matematik til at bygge algoritmer (matematiske formler) vedrørende din brug af internettet. På denne måde er det mere sandsynligt, at du vil du se reklamer, der appellerer til dig, end det er ved tilfældig placering af reklamer. De indsamlede data er på ingen måde personhenførbare.

Hvor kan jeg finde mere information om adfærdsmæssig målretning

Generel information om målretning og cookies findes påmtm.nuggad.net eller
www.youronlinechoices.com/den/

Hvor kan jeg finde information om nugg.ad systemet?

Om nugg.ad klik her: www.nugg.ad

Hvor kan jeg finde oplysninger om nugg.ads e-privacy politik?

nugg.ad arbejder med data, der på ingen måde er personhenførbare, og nugg.ad er flere gange blevet certificeret af bl.a. Europa Kommissionens enhed for databeskyttelse. Få mere at vide om nugg.ads Privacy Policy.

Vil du gerne vide, hvorfor du får vist annoncer indenfor visse interessekategorier?

I din Themen-Monitor emner Monitor kan du se, hvordan dine interesser bliver bedømt ud fra din tidligere internetadfærd. Målet med interessebaserede reklamer er, at du ikke bliver generet med "upassende" reklamer men får reklamer, der rent faktisk kan være interessante for dig.